SISes i Jönköping!

Idag kommer en blandad mängd medlemmar i SIS att träffas för en joint venture i Jönköping. SIS är spridda på lite olika orter och här är en ögonblinksbild över hur det för tillfället ser ut.

SISes, the gathering

Här kommer de att hälsa på högskolan i Jönköping, för att sedan få i sig en bit mat på Coffe House (4sq, gowalla) på Kyrkogatan. Ni kan ju kila dit och se om det sitter en liten klick människor som ser ut att tillhöra ett entusiastiskt gäng som precis fått tag på ny hårdvara. Glöm inte att säga hej!

Uppdatering!

Det ser ut som om vi är nära en kontakt av n:te graden. Hur ska det gå? Kommer de att finna varandra? Kommer Diddi att hitta en parkeringsplats? Kommer alla att kunna äta på Coffee house? Den som lever får se.

SISes, first contact

Uppdatering!!

Så börjar avslutningen på resan. Det är nu bara en liten bit kvar till Karlskrona, där resenärerna ska leverera sitt gods och nöjet börjar på allvar! Dyk ner till studentpuben (på ROTUNDAN!) och gnugga lite axel med våra alldeles egna legender™!

SISes, det slutgiltiga måle

This entry was posted in Allmänt, SIS. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.