BSK-app-uppdatering!

Har du sett den? Har du testat den? Vad tycker du?

Igår kväll, torsdagen den första mars, uppdaterades BSK-appen till version 1.2.0. Det har gått en del tid mellan uppdateringarna men den nya funktionaliteten har krävt en del genomtänkt arbete för att fungera som den ska.

Vad är det då som är nytt?

Jo, nu finns det en möjlighet att se på i vilken byggnad och på vilken våning en föreläsningssal befinner sig. Ta tex ett schema för “MA1119” som sträcker sig mellan februari-mars. Salen är “Fysiklab G310A” enligt listan över kalenderposter.

En vy över schemat MA1119, perioden 2012-01-02 till 2012-03-02

Schemavy

Med ett enkelt tryck på en av posterna kommer appen att krångla fram en bild på våningsplanet i det hus salen befinner sig, så att du enklare kan se var du ska bege dig. Bilderna innehåller ett mini-index över byggnaderna i nedre högra hörnet, för att tydligare markera var byggnaden ligger i förhållande till andra.

Våningsvy

En vy över 3:e våningen i G-huset

För tillfället finns det byggnadskartor inlagda för stora delar av J, G och C-huset. Över tiden kommer dessa att uppdateras och byggnader kommer läggas till. Appen kommer då att automatiskt hämta hem de nya kartbilderna när du trycker på en kalenderpost.

Vi vill även ta tillfället i akt att tipsa om föreläsar-vyn. Ni vet, den som visar uppgifter om vem det är som är ansvarig för en föreläsning. Ni når den genom att göra en lång tryckning på en kalenderpost. Här kan ni sedan trycka på e-postadresser eller telefonnummer för att komma i kontakt med personen.

En vy över kontaktuppgifter för en kurs/föreläsnings-ansvarig

Hoppas ni tycker att det är användbart! Ladda ner, använd och tala om för era vänner!

This entry was posted in SIS, Skunkworks. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

 1. Jens
  Posted March 2, 2012 at 12:17 pm | Permalink

  Synd bara att schemat kraschar hela tiden 🙁

  • DrLaban
   Posted March 2, 2012 at 12:44 pm | Permalink

   Men då måste vi ju reda ut lite mer kring detta. Kan du vara hygglig och langa iväg ett mail till sis@bthstudent.se med följande uppgifter:
   * Telefon, märke och modell
   * Android-version
   * Vilket schema du försöker lägga till mellan vilken period
   * Var någonstans i flödet appen kraschar

   Hade varit kanon om du kunnat ge oss de uppgifterna!