HackSISsion

Dags igen för en strukturerad helg av ostrukturerat hackande. Vi är några som ska hacka på studentkårens medlemssystem och tänkte sätta oss en helg med det. Troligen finns det andra som är sugna på att hjälpa till med det eller bara vill hänga med och hacka på sina egna projekt eller nåt. Lite som ett extra AFK fast längre än vad en AFK-kväll brukar vara.

Vi drar igång på förmiddagen den 6 april och håller på fram till kvällen nån gång. Det bör innebära att vi bryter för kårkväll och fortsatta diskussioner över några öl på Rotundan. Efter sömn och vila så kör vi igång igen på söndag förmiddag och håller på ett tag in på eftermiddagen innan wrap up.

Medtag gott lynne, nyfikenhet och goda ideer. Finnes galenskaper, fulkod och skarpa hjärnor.

This entry was posted in SIS, Skunkworks and tagged , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.