En bra vecka!

Tja tja bloggen!
Som en del kanske har noterat så har vissa saker fungerat mer eller mindre bra under denna veckan. Anledningen till detta är att först började vår kära databas-server att konstra följt av konstrande från maskinen som kör vår molnlagring.
Databas-servern flyttades till en ny fysisk maskin och nu verkar allt fungera som det ska igen, några tjänster kanske fortfarande inte får kontakt då de antingen kör på fel hostname eller så har de hårdkodat ip i sig för sql-maskinen. Sådant har dock en tendens att bli upptäckt.
Molnmaskinen håller i detta nu på att flyttas från en virtualiserings-host till en annan, då det i det fallet är själva hosten som börjat konstra (mer än innan).

This entry was posted in drift. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.